
Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 modne mangos
Ponzu-sirup:
- 3 ss honning
- 2 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
- 75 g Sweet Chili Sauce
- Serveres til:
- 4 kuler vaniljeis
- 1 håndfull kokosflak
Slik gjør du det
Honning, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og Sweet Chili Sauce kokes i en liten kjele til den tykner.
Skrell mangoen og skjær den løs fra stenen i to halvparter. Pensle snittsidene med ponzu-sirup. Legg så mangohalvpartene på grillen med snittsiden ned og grill dem til sirupen karamelliserer.
Anrett mangohalvpartene i en dyp tallerken med is. Ringle den resterende ponzu-sirupen over og strø kokosflak over.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 modne mangos
Ponzu-sirup:
- 3 ss honning
- 2 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
- 75 g Sweet Chili Sauce
- Serveres til:
- 4 kuler vaniljeis
- 1 håndfull kokosflak