Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak
Søk
Filter
Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak
Bookmark
117 av 203

Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak

Forberedelsestid: 30 min

Ingredienser for 4 porsjoner

  •  2 modne mangos

Ponzu-sirup:

Slik gjør du det

Honning, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og Sweet Chili Sauce kokes i en liten kjele til den tykner.

Skrell mangoen og skjær den løs fra stenen i to halvparter. Pensle snittsidene med ponzu-sirup. Legg så mangohalvpartene på grillen med snittsiden ned og grill dem til sirupen karamelliserer.

Anrett mangohalvpartene i en dyp tallerken med is. Ringle den resterende ponzu-sirupen over og strø kokosflak over.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjoner

  •  2 modne mangos

Ponzu-sirup: