Grillet laksetataki med gulrotsalat og ponzu

Ingredienser

300 g
laks av god kvalitet

Salat:

1 
gulrot, høvlet i skiver
100 g
grønnkål, massert med olje og salt
 ¼ 
rødkål, finsnittet
Koriander, grovhakket
Sorte sesamfrø
Sitron, i båter

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen grønnsakene til salaten.

Steg 2

Pensle laksen med ponzusaus. Grilll laksen raskt på grillen til den såvidt har fått en stekeflate. Kun det ytterste skal grilles, laksen skal være rå inni.

Steg 3

Server laksetatakien med salat, koriander og ponzusaus.

Oppskrifts-ID: 862

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen grønnsakene til salaten.

Pensle laksen med ponzusaus. Grilll laksen raskt på grillen til den såvidt har fått en stekeflate. Kun det ytterste skal grilles, laksen skal være rå inni.

Server laksetatakien med salat, koriander og ponzusaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.