Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater
Søk
Filter
Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater
Bookmark
62 av 213

Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater

Forberedelsestid: 30 min
Energi (per porsjon): 2520 kJ / 602 kcal

Ingredienser for 4 porsjoner

Til pålegg med edamame:

Til pynt/pålegg med tomater:

  • Ca. 180 g halvtørkede tomater (se tips)
  • 2-3 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sitronsaft
  • Oregano (eller basilikum) etter eget ønske
  • ½ vegansk baguett

Slik gjør du det

  1. Forvell edamame, avkjøl med kaldt vann, la dryppe godt av og fjern skallet.
  2. Del avokado i to, fjern steinen, skrell avokadoen og skjær fruktkjøttet i skiver.
  3. Ha 200 g edamame og alle andre ingredienser i en hurtigmikser og mos sammen.
  4. Del tomatene i to. Legg tomatene i en bolle og krydre med soyasaus, 3 ss olivenolje, sitronsaft og oregano.
  5. Skjær baguetten i ca. 1 cm tykke skiver. Smør overflaten med olivenolje og rist baguenttene i ovn/stekepanne.
  6. Smør på pålegg med edamame, pynt med tomater og server.

Tilberedning: halvtørkede tomater (disse kan stekes ferdig i stekeovnen parallelt med tilberedning av andre oppskrifter): Forvarm stekeovnen til 120 -130 °C over-/undervarme. Vask 400 g cocktailtomater, drypp på 2 ss olivenolje, fordel på en stekeplate kledd med bakepapir og stek i stekeovnen i ca. 2 timer.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjoner

Til pålegg med edamame:

Til pynt/pålegg med tomater:

  • Ca. 180 g halvtørkede tomater (se tips)
  • 2-3 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sitronsaft
  • Oregano (eller basilikum) etter eget ønske
  • ½ vegansk baguett