Pokémajonesdipp med avokadoegg
Pisk sammen en kremete majonesdipp med avokadoegg og pikant Kikkoman Poke Sauce. Smør den på en sprøstekt baguett eller ringle den over ferske grønnsaker, kjeks eller fingermaten du liker best.
Tilberedning
Steg 1
2 hardkokte egg – 100 g avokado – 2 vårløk – 3 soltørkede tomater i olje
Skrell eggene. Finhakk egg, avokado, vårløk og tomater og bland alt sammen.
Steg 2
4 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – 50 g majones – 1 ss balsamicoeddik – 1 ts hakket persille – 1 klype chilipulver – Nymalt pepper
Bland de hakkede ingrediensene med Kikkoman Poke Sauce, majones, eddik, persille, chilipulver og pepper.
Steg 3
1 baguett – 4 stk. grønne asparges – 1 ts salt – 1 gulrot – ½ agurk – 2 stk. stangselleri
Skjær opp baguetten og rist skivene i en panne. Blansjer aspargesen i saltet vann i ca. 3 minutter. Skjær gulrot, agurk, stangselleri og asparges i staver. Server baguettskivene og grønnsakene med dippen.
Oppskrifts-ID: 1256
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer