Pokémajonesdipp med avokadoegg

total tid 25 min.
20 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Pisk sammen en kremete majonesdipp med avokadoegg og pikant Kikkoman Poke Sauce. Smør den på en sprøstekt baguett eller ringle den over ferske grønnsaker, kjeks eller fingermaten du liker best.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
hardkokte egg
100 g
avokado
2 
vårløk
3 
soltørkede tomater i olje
50 g
majones
1 ts
balsamicoeddik
1 ts
hakket persille
1 klype
chilipulver
Nymalt pepper
1 
baguett
4 
stk. grønne asparges
1 ts
salt
1 
gulrot
 ½ 
agurk
2 
stk. stangselleri
Næringsinnhold (per porsjon): 2957 kJ  /  706 kcal
35 g Fett
20,6 g Protein
72 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2  hardkokte egg – 100 g avokado – 2  vårløk – 3  soltørkede tomater i olje

Skrell eggene. Finhakk egg, avokado, vårløk og tomater og bland alt sammen.

Steg 2

4 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje50 g majones – 1 ss balsamicoeddik – 1 ts hakket persille – 1 klype chilipulver – Nymalt pepper

Bland de hakkede ingrediensene med Kikkoman Poke Sauce, majones, eddik, persille, chilipulver og pepper.

Steg 3

1  baguett – 4  stk. grønne asparges – 1 ts salt – 1  gulrot –  ½  agurk – 2  stk. stangselleri

Skjær opp baguetten og rist skivene i en panne. Blansjer aspargesen i saltet vann i ca. 3 minutter. Skjær gulrot, agurk, stangselleri og asparges i staver. Server baguettskivene og grønnsakene med dippen.

Oppskrifts-ID: 1256

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2  hardkokte egg – 100 g avokado – 2  vårløk – 3  soltørkede tomater i olje

Skrell eggene. Finhakk egg, avokado, vårløk og tomater og bland alt sammen.

4 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje50 g majones – 1 ss balsamicoeddik – 1 ts hakket persille – 1 klype chilipulver – Nymalt pepper

Bland de hakkede ingrediensene med Kikkoman Poke Sauce, majones, eddik, persille, chilipulver og pepper.

1  baguett – 4  stk. grønne asparges – 1 ts salt – 1  gulrot –  ½  agurk – 2  stk. stangselleri

Skjær opp baguetten og rist skivene i en panne. Blansjer aspargesen i saltet vann i ca. 3 minutter. Skjær gulrot, agurk, stangselleri og asparges i staver. Server baguettskivene og grønnsakene med dippen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.