Grillet tosk med paprikasalat

total tid 25 min.
25 min. koketid

Saftig torsk med en fargerik salat, smakssatt med deilig dressing med ekstra soyasaus, lime og koriander. En herlig hovedrett rett fra grillen.

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
torskefilet
1 ts
ferskmalt pepper
1 ts
olivenolje

Salat

100 g
rød paprika
100 g
grønn paprika
100 g
gul paprika
1 ss
olivenolje
1 ss
flytende honning
1 ss
limesaft
1 ss
ferskhakket cilantro
Næringsinnhold (per porsjon): 1009 kJ  /  241 kcal
7 g Fett
295 g Protein
16 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Gni torsken med olje og pepper.

Steg 2

Grill den på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 3

Mens fisken steker, skjær den vaskede paprikaen i striper. Bland olivenoljen med soyasaus, limesaft, honning og pepper. Bland dressingen med grønnsaker og legg på tallerken.

Steg 4

Server fisken med paprikasalaten og nyt.

Oppskrifts-ID: 1016

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Gni torsken med olje og pepper.

Grill den på begge sider i en varm stekepanne.

Mens fisken steker, skjær den vaskede paprikaen i striper. Bland olivenoljen med soyasaus, limesaft, honning og pepper. Bland dressingen med grønnsaker og legg på tallerken.

Server fisken med paprikasalaten og nyt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.