Prøv våre «Japas», som er tapas på japansk vis
04. Oktober 2023
Små, dyrebare Kreasjoner
Tunfisk, asparges eller andebryst – utgangspunktet for deilige Japas er de beste råvarene. Herfra skapes deilige smaksopplevelser i munnfullstørrelse. Japas overrasker ved gjøre en ny vri på kjente ting: Muslinger i soyasaus, japanske kålruletter med buklist, eller minipannekaker med reker. Grillet, stekt eller ovnsbakt; Japas dekker hele bredden av tilberedningsmetoder og inviterer deg til å eksperimentere.
Foredlet med Soyasaus
Fermenterte matvarer som soyasaus er alltid på plass i det japanske kjøkkenet. De har en positiv virkning på fordøyelsessystemet. Naturlig Brygget Soyasaus beriker enhver matrett med sin Umami-aroma. Samtidig kan bruken av salt begrenses til et minimum. Vi håper at du vil bli inspirert av Japas-oppskriftene våre, bruke noen av dem, og kanskje til og med finne opp dine egne Japas.
Last ned!
Last ned vårt Japas-brosjyre her: