Prøv våre «Japas», som er tapas på japansk vis

04. Oktober 2023

[Translate to Norwegisch:]

Vil du by gjestene dine på noe helt annerledes? Da serverer du dem naturligvis Japas. De japanske tapasene er originale japanske eller inspirert av det tradisjonelle japanske kjøkken: I århundrer har Japan feiret kunsten med små retter som er stilfullt anrettet. Det japanske kjøkkenet (Washoku) viser også her hvor allsidig det er, og at det har mye mer enn sushi å stille opp med. Det er ikke uten grunn at Washoku i 2013 ble oppført på UNESCO-listen over verdens kulturarv.

Små, dyrebare Kreasjoner

Tunfisk, asparges eller andebryst – utgangspunktet for deilige Japas er de beste råvarene. Herfra skapes deilige smaksopplevelser i munnfullstørrelse. Japas overrasker ved gjøre en ny vri på kjente ting: Muslinger i soyasaus, japanske kålruletter med buklist, eller minipannekaker med reker. Grillet, stekt eller ovnsbakt; Japas dekker hele bredden av tilberedningsmetoder og inviterer deg til å eksperimentere.

Foredlet med Soyasaus

Fermenterte matvarer som soyasaus er alltid på plass i det japanske kjøkkenet. De har en positiv virkning på fordøyelsessystemet. Naturlig Brygget Soyasaus beriker enhver matrett med sin Umami-aroma. Samtidig kan bruken av salt begrenses til et minimum. Vi håper at du vil bli inspirert av Japas-oppskriftene våre, bruke noen av dem, og kanskje til og med finne opp dine egne Japas.

Last ned!

Last ned vårt Japas-brosjyre her:

Download JAPAS 1

Download JAPAS 2

Download JAPAS 3

Download JAPAS 4

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.