Massevis av dressinger med Kikkoman

Salat er utrolig allsidig og kan være både hovedrett og tilbehør, særlig til grillretter:  Visste du at våre ulike Kikkoman-sauser egner seg perfekt til å variere salatkreasjonene dine?

Nedenstående video forklarer hvor lett du kan fikse en lekker dressing til en fargerik salat. I tillegg viser den deg noen enkle triks for å piffe opp salaten og hvordan du godt kan oppbevare den litt lenger:

Når det gjelder dressing, kan du smake deg frem etter hjertens lyst. Enten du baserer den på eddik og olje eller joghurt, enten den skal være tynt- eller tyktflytende, kraftig, skarp eller fruktig: Vær kreativ!

Nedenfor har vi satt sammen en rekke salatdressinger og vinaigretter der Kikkoman-sauser sørger for Umamien. I tillegg til soyasausene er også Spesialsausene våre perfekt egnet til dressinger.

 

Våre tips:

  • Hvis du vil ha det helt ukomplisert, kan du jo bare bruke den ferdige Sesamdressingen vår. Den er kremet og tilsmakt med malt sesam, noe som gir salaten en vidunderlig japansk smaksnyanse – når det for en gangs skyld skal være noe annet enn det vanligste!
  • Enten du oppgraderer salaten din med biffstrimler, kyllingfileter eller reker, kombinerer den med bær eller frukt, tilsetter karamelliserte nøtter eller pinjekjerner som topping eller, eller, eller – de ulike Kikkoman-sausene gir dressingen din det lille ekstra. La det smake!

Flere salatoppskrifter fra Kikkoman

Uten grønn salat med spennende dressinger er det noe som mangler på menyen, og det gjelder også for de populære pasta- og potetsalatene – enten vi snakker grillparty eller vanlige måltider. Litt avveksling i matveien er ikke dumt, så her har vi satt sammen enda flere salatkreasjoner for deg.