Sukker, Vann, Glutenfri Soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Salt, Modifisert stivelse, Karamellisert sirup, Etylalkohol, Melassesirup, Fortykningsmiddel (Xantangummi), Gjærekstrakt, Tangpulver (Ascophyllum nodosum).
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: salt, søt
- Konsistens: veldig tyktflytende
Kikkoman Glutenfri Sushi Saus er helt essensiell for storkjøkkener som vil perfeksjonere smaken og utseendet på rettene de serverer. Sausens søtsalte smak og glansfulle finish gjør den til et supert valg til mer enn bare sushi.
Søt, salt og perfekt balansert – det er essensen av Kikkoman Glutenfri Sushi Saus. Med sin milde soyasmak og glansfulle finish garanterer den autentiske resultater i enhver rett.
Kikkoman Glutenfri Sushi Saus åpner opp et vell av muligheter for profesjonelle kokker. Foruten sushi setter den et spesielt preg på burgere, pizza og pasta. Den passer også utmerket som marinade eller for å legge på en perfekt glasur eller uimotståelig glans.