Om Kikkoman

En 300 år lang japansk tradisjon møter moderne bedriftsfilosofi. Vi i Kikkoman sikter mot å inspirere mennesker over hele verden til å nyte de gode tingene i livet, samt fremme utveksling mellom internasjonale matkulturer.

Men hva er det som gjør vår soyasaus så unik og det perfekte valget for deg, restauranten, foodtrucken og gjestene dine? Det finner du ut her.

1.

Naturlige ingredienser

Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus lages av fire nøye utvalgte ingredienser: vann, soyabønner, hvete og salt. Alle våre soyabønner er garantert GMO-frie. Vi unngår også bruk av smaksforsterkere, konserveringsmidler og fargestoffer.

2.

En helt naturlig bryggeprosess

Kikkoman Soyasaus brygges helt naturlig i en gjæringsprosess som varer i flere måneder. I løpet av bryggingen dannes rundt 300 ulike smaksforbindelser av vanilje, frukt, whisky og til og med kaffe. Alle disse smakskomponentene og aromaene utvikles uten bruk av kjemikalier og gir soyasausen vår dens umiskjennelige smak.

3.
En fyldig smak av umami

«Pikant», «spicy», «kompleks» eller simpelthen «velsmakende» – det er mange ord som kan beskrive smaken av umami. Soyasaus er særlig rik på naturlige umamikomponenter, noe som gjør den til det perfekte tilbehør og smaksfremmer i enhver rett.

4.

Bærekraft som bedriftsmål

Vi i Kikkoman streber etter å drive så bærekraftig og rettferdig som mulig. Naturlige ingredienser, korte forsyningskjeder, bærekraftige innkjøp, varsom bruk av ressurser og en respektfull behandling av mennesker er kjernen i vår forretningskultur. Du kan lese mer om våre spesifikke mål og tiltak på siden om bærekraft

Visste du dette?

Den japanske soyasausen kalles også «shoyu». Denne typen soyasaus er kjent for sitt lavere saltinnhold og sin særegne aroma, som dannes over flere måneders brygging med spesielle gjærkulturer og bruken av ristet hvete.
Dette står i sterk kontrast til for eksempel kinesiske soyasauser, som ofte bare er delvis brygget og kjemisk produsert. Følgelig inneholder kinesiske soyasauser også fargestoffer, sukker, mononatriumglutamat og konserveringsmidler, noe som gir dem en mye sterkere smak og sirupsaktig konsistens, og det blir vanskeligere å bruke riktig dose; en god grunn til alltid å sjekke etiketten før du kjøper – jo færre ingredienser, jo bedre!

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.