Kikkoman Glutenfri Sushi Saus

glutenfri
Bare tilgjengelig i asiabutikker

Sukker, Vann, Glutenfri Soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Salt, Modifisert stivelse, Karamellisert sirup, Etylalkohol, Melassesirup, Fortykningsmiddel (Xantangummi), Gjærekstrakt, Tangpulver (Ascophyllum nodosum).

Hvorfor velge denne sausen? 

  • Smak: salt, søt
  • Konsistens: veldig tyktflytende


Kikkoman Glutenfri Sushi Saus er helt essensiell for storkjøkkener som vil perfeksjonere smaken og utseendet på rettene de serverer. Sausens søtsalte smak og glansfulle finish gjør den til et supert valg til mer enn bare sushi.

Søt, salt og perfekt balansert – det er essensen av Kikkoman Glutenfri Sushi Saus. Med sin milde soyasmak og glansfulle finish garanterer den autentiske resultater i enhver rett.

Kikkoman Glutenfri Sushi Saus åpner opp et vell av muligheter for profesjonelle kokker. Foruten sushi setter den et spesielt preg på burgere, pizza og pasta. Den passer også utmerket som marinade eller for å legge på en perfekt glasur eller uimotståelig glans.

Spørsmål?

Vil du vite mer om produktene våre eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.