Kikkoman Unagi-Saus

vegansk
Bare tilgjengelig i asiabutikker

Sukker, vann, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), karamellisert sukkerlake, salt, modifisert stivelse, etanol, melasse, gjærekstrakt, spriteddik, fortykningsmiddel: xantangummi, kelppulver (Ascophyllum nodosum).

Soya, gluten

Hvorfor velge denne sausen? 

  • Smak: pikant, søt
  • Konsistens; veldig tyktflytende


For restauranter som spesialiserer seg på autentisk japansk mat, er Kikkoman Unagi-Saus det perfekte valget. Den er opprinnelig utviklet for retter med ål, men gjør også underverker med mange andre matvarer.

Smaken minner om Kikkoman Soyasaus – en av ingrediensene i unagi-sausen vår. Den skiller seg ut med sin karakteristiske sødme og glatte, tykke tekstur, som fremhever smaken og utseendet på enhver rett.

Selv om den egner seg best til japanske retter som sushi, sashimi og ålbaserte kreasjoner, fungerer Kikkoman Unagi-Saus også fantastisk som smakssetter til egg. Kreative kokker vil garantert finne enda flere bruksområder for denne allsidige sausen.

Spørsmål?

Vil du vite mer om produktene våre eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.