
Sukker, vann, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), karamellisert sukkerlake, salt, modifisert stivelse, etanol, melasse, gjærekstrakt, spriteddik, fortykningsmiddel: xantangummi, kelppulver (Ascophyllum nodosum).
Soya, gluten
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: pikant, søt
- Konsistens; veldig tyktflytende
For restauranter som spesialiserer seg på autentisk japansk mat, er Kikkoman Unagi-Saus det perfekte valget. Den er opprinnelig utviklet for retter med ål, men gjør også underverker med mange andre matvarer.
Smaken minner om Kikkoman Soyasaus – en av ingrediensene i unagi-sausen vår. Den skiller seg ut med sin karakteristiske sødme og glatte, tykke tekstur, som fremhever smaken og utseendet på enhver rett.
Selv om den egner seg best til japanske retter som sushi, sashimi og ålbaserte kreasjoner, fungerer Kikkoman Unagi-Saus også fantastisk som smakssetter til egg. Kreative kokker vil garantert finne enda flere bruksområder for denne allsidige sausen.