

Taco med svinekjøtt og syltet løk
Tacotirsdag? Tacofredag? Taco hver eneste dag! Denne trendy gatematen fra Mexico har funnet veien inn på kjøkkener over hele verden. Vi serverer den med saftig marinert svinekjøtt og nøtteaktig Kikkoman Sesamsaus.
Ingredienser
Kjøtt:
Syltet løk:
Taco:
Tilberedning
Kjøtt: Skjær svinekjøttet i tynne strimler. Bland de andre ingrediensene i en stor bolle, tilsett kjøttet og la det marinere i minst 12 timer.
Syltet løk: Skjær løken i tynne ringer. Bland vann og sukker i en bolle, tilsett eddik, Kikkoman Soyasaus, korianderfrø og fersk koriander. Ha i løken og la det marinere i minst 1 time.
Taco: Brun svinekjøttet på begge sider. Varm tacoene.
Servering: Server taco med stekt svinekjøtt, syltet løk, Kikkoman Sesamsaus, cheddarost, nøtter, rømme og fersk koriander.
Oppskrifts-ID: F1021
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer