Taco med svinekjøtt og syltet løk
Taco med svinekjøtt og syltet løk

Taco med svinekjøtt og syltet løk

total tid750 min.

Tacotirsdag? Tacofredag? Taco hver eneste dag! Denne trendy gatematen fra Mexico har funnet veien inn på kjøkkener over hele verden. Vi serverer den med saftig marinert svinekjøtt og nøtteaktig Kikkoman Sesamsaus.

Ingredienser

10 porsjoner

Kjøtt:

2 kg
svinenakke
1 dl
ananasjuice
3 dl
appelsinjuice
60 g
fedd hvitløk
1 ss
malt spisskummen
1 ss
edelsøtt paprikapulver
1 ts
sort pepper, nymalt

Syltet løk:

1 kg
rødløk
1 ½ dl
riseddik
2 dl
vann
250 g
brunt sukker
1 ts
korianderfrø
1 
bunt fersk koriander

Taco:

20 
minitortillaer av hvete
150 g
rømme
100 g
ristede cashewnøtter
200 g
revet cheddar
200 g
fersk koriander

Tilberedning

Kjøtt: Skjær svinekjøttet i tynne strimler. Bland de andre ingrediensene i en stor bolle, tilsett kjøttet og la det marinere i minst 12 timer. 

Syltet løk: Skjær løken i tynne ringer. Bland vann og sukker i en bolle, tilsett eddik, Kikkoman Soyasaus, korianderfrø og fersk koriander. Ha i løken og la det marinere i minst 1 time. 

Taco: Brun svinekjøttet på begge sider. Varm tacoene. 

Servering: Server taco med stekt svinekjøtt, syltet løk, Kikkoman Sesamsaus, cheddarost, nøtter, rømme og fersk koriander.

Oppskrifts-ID: F1021

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.