

Vegansk mac and cheese med gomitinudler
Makaroni og ost med en vri – det er nemlig ingen ost i denne makaronien! Isteden er det gresskar, gjærflak og selvfølgelig Kikkoman Soyasaus, som sørger for den spesielle smaken av umami. Dette er et vegansk alternativ som ikke ofrer noe på smak.
Pasta, ca. 150 g - Saus, ca. 280 g - Garnityr, ca. 0,5 g
Tilberedning
Steg 1
Varm opp oljen i en panne. Sauter løken i ca. 2 minutter. Tilsett hvitløken og stek i ca. 1 minutt. Tilsett ternet gresskar, cashewnøtter, kokosmelk, gjærflak, Kikkoman Soyasaus og paprikapulver. Legg på lokk og kok på middels varme i ca. 15 minutter til gresskaret er gjennomkokt. Mos i minst 4 minutter til sausen er silkeglatt.
Steg 2
Kok pastaen i ca. 5 minutter og ha den oppi den varme sausen.
Steg 3
Server makaronien på en tallerken og dryss over finhakket gressløk.
Tips:
Mos sausen i en hurtigblender for å få en fin og glatt konsistens. Vil du ha en enda glattere saus, kan du helle den gjennom en sil.
Oppskrifts-ID: F1002
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer