

Teriyaki blekkspruttaco med tomat og ville urter
Vi elsker taco i alle varianter. I dag serverer vi det med teriyakiblekksprut glasert med Kikkoman Teriyaki Glasur, supplert med lekker tomatkompott og vill urtesalat.
Ingredienser
Tomatkompott:
Blekksprut:
Dessuten:
- Tortilla, ca. 50 g
- Tomatkompott, ca. 60 g
- Løkringer, ca. 10 g
- Salat, ca. 10 g
- Blekksprut, ca. 120 g
- Majones, ca. 10 g
Tilberedning
Steg 1
Bland sjalottløk med ingefær, balsamico og eplejuice, og reduser til det halve på middels varme. Bland maisstivelse med litt vann og bruk det som jevning i sjalottløken. La sjalottløken avkjøles, vend deretter inn ternet tomat og krydre godt med salt, pepper og tabasco.
Steg 2
Skjær blekkspruten i stykker på ca. 20 g hver. Tre 3 stykker på hvert spyd og grill i 2-3 minutter. Pensle konstant med Kikkoman Teriyaki Glasur. Bland limeskall med majones og ha i en sprøytepose.
Steg 3
Før du serverer maten, tilbered to tortillawraps per porsjon i henhold til anvisningene på pakken. Legg tomatkompott, løkringer, salat og et blekksprutspyd lagvis i hver wrap. Hell over limemajones i sikksakkmønster og server.
Tips:
Du kan også steke blekksprutspydene på høy temperatur i ovnen.
Oppskrifts-ID: F1073
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer