Kikkoman Teriyaki-Glasur

vegansk
Bare tilgjengelig i asiabutikker

Sukker, vann, vin (inneholder svoveldioksid), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), salt, karamellisert sukkerlake, modifisert stivelse, konsentrert eplejuice, spriteddik, ingefærpulver, fortykningsmiddel: xantangummi.

Soya, gluten, sulfitter

Hvorfor velge denne sausen? 

  • Smak: søt, syrlig
  • Konsistens: veldig tyktflytende


Med Kikkoman Teriyaki Glasur kan alle storkjøkkener på en enkel måte tilføre sine retter den autentiske smaken av Japan.

Kikkoman Teriyaki Glasur er helt enestående på grunn av sin søte og spicy smak – en blanding av naturlig brygget soyasaus, vin og et utvalg kryddere. Resultatet er en harmonisk, intens og likevel velbalansert smak. Takket være sin konsistens dekker teriyaki-glasuren maten helt perfekt og beriker dens smak.

Med sin tyktflytende konsistens er Kikkoman Teriyaki Glasur ideell til glasering eller for å sette prikken over i-en på diverse retter. Den passer perfekt til fjærfe, kjøtt, fisk, sjømat og grønnsaker. På storkjøkkenet gjør denne glasuren det enkelt å tilberede lekre teriyaki-retter på en rask og autentisk måte. 

Spørsmål?

Vil du vite mer om produktene våre eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss!

Bli inspirert!

Dette produktet gir mange oppskrifter det perfekte «kikk»!

Til oppskriftene

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.