
Sukker, vann, vin (inneholder svoveldioksid), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), salt, karamellisert sukkerlake, modifisert stivelse, konsentrert eplejuice, spriteddik, ingefærpulver, fortykningsmiddel: xantangummi.
Soya, gluten, sulfitter
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: søt, syrlig
- Konsistens: veldig tyktflytende
Med Kikkoman Teriyaki Glasur kan alle storkjøkkener på en enkel måte tilføre sine retter den autentiske smaken av Japan.
Kikkoman Teriyaki Glasur er helt enestående på grunn av sin søte og spicy smak – en blanding av naturlig brygget soyasaus, vin og et utvalg kryddere. Resultatet er en harmonisk, intens og likevel velbalansert smak. Takket være sin konsistens dekker teriyaki-glasuren maten helt perfekt og beriker dens smak.
Med sin tyktflytende konsistens er Kikkoman Teriyaki Glasur ideell til glasering eller for å sette prikken over i-en på diverse retter. Den passer perfekt til fjærfe, kjøtt, fisk, sjømat og grønnsaker. På storkjøkkenet gjør denne glasuren det enkelt å tilberede lekre teriyaki-retter på en rask og autentisk måte.