

Spicy empanadas med kjøttdeig og grønn urtesaus
Populær snacks:
I Spania, Sentral- og Sør-Amerika får du kjøpt disse fylte dumplingene på hvert gatehjørne. Saftig oksekjøtt, aromatiske krydder, sprø deig og en forfriskende mynte-koriandersaus blir til sammen et herlig gatemåltid.
Ingredienser
Fyll:
Deig:
Urtesaus:
Tilberedning
Fyll: Finhakk hvitløk og jalapeno, skjær løken i terninger, og bland alt med kjøttdeig, Kikkoman Soyasaus, sitronskall og krydderne.
Deig: Rør sammen alle ingrediensene unntatt pisket egg til du får en jevn blanding. Dekk med folie og la deigen hvile i kjøleskapet.
Kjevl den avkjølte deigen tynt ut og skjær ut sirkler. Legg litt av fyllet på hver sirkel og brett til en halvmåne. Legg empanadasene på et stekebrett, pensle med egg og stek dem i en ovn forvarmet til 180 °C i 30-45 minutter, avhengig av størrelsen.
Urtesaus: Bland alle ingrediensene og krydre med salt og pepper.
Oppskrifts-ID: F1006
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer