

Pulled chicken med gresskar, gurkemeieris og coleslaw
Denne høstretten har alt: ikke bare fordi den bruker gode sesongvarer som gresskar og rødkål, men også på grunn av smaken. Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter tilfører en lett sødme, mens Kikkoman Soyasaus avrunder smaken perfekt.
Ingredienser
Kylling:
Gresskar:
Ris:
Salat:
Garnityr:
Kjøtt med gresskar approx. 240 g - Salat approx. 80 g - Ris approx. 90 g - Garnityr approx. 10 g
Tilberedning
Steg 1
Bland hvitløk og løk med Kikkoman Soyasaus, kyllingkraft, paprikapulver og spisskummen i en ildfast form. Dekk kyllingen med marinaden. Stek alt i ovnen ved 180 °C (vifte) i ca. 40 minutter. Riv deretter kjøttet fra hverandre.
Steg 2
Ha gresskar, jalapeños, brunt sukker, Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter, Kikkoman Soyasaus og stjerneanis i en panne og kok på lav varme til gresskaret er mykt.
Steg 3
Vask sushirisen til vannet blir klart. Kok i en kasserolle med saltet vann og gurkemeiepulver på lav varme i ca. 20 minutter.
Steg 4
Bland rødkålen med riseddik, honning og Kikkoman Soyasaus i en bolle og kna godt.
Steg 5
Bland gresskaret med den revne kyllingen og anrett på tallerkener. Tilsett coleslaw og ris og server garnert med vårløk, jalapeñostrimler og sesamfrø.
Tip:
For best resultat kan du rive kyllingen med hendene mens den fortsatt er varm. Det er den hurtigste måten.
Oppskrifts-ID: F1053
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer