Pulled chicken med gresskar, gurkemeieris og coleslaw
Pulled chicken med gresskar, gurkemeieris og coleslaw

Pulled chicken med gresskar, gurkemeieris og coleslaw

total tid100 min.
30 min.tilberedningstid
70 min.koketid

Denne høstretten har alt: ikke bare fordi den bruker gode sesongvarer som gresskar og rødkål, men også på grunn av smaken. Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter tilfører en lett sødme, mens Kikkoman Soyasaus avrunder smaken perfekt.

Ingredienser

10 porsjoner

Kylling:

15 g
hvitløk, hakket
400 g
løk, ternet
0,3 liter
kyllingkraft
10 g
paprikapulver
5 g
spisskummen
2,3 kg
kyllinglår, uten skinn og bein

Gresskar:

500 g
hokkaidogresskar, uten frø, finternet (ca. 3x3 mm)
100 g
løk, finternet
100 g
syltet jalapeños, hakket
50 g
brunt sukker
10 g
stjerneanis

Ris:

300 g
sushiris
0,6 liter
vann
3 g
gurkemeiepulver

Salat:

800 g
rødkål, skåret i strimler
1 ½ dl
riseddik
150 g
honning

Garnityr:

40 g
vårløk, finskåret
50 g
jalapeños, skåret i strimler
10 g
svarte sesamfrø
Allergener:
gluten, soya, sesamfrø, selleri
Totalvekt per porsjon:
420 g
Vekt per ingrediens:

Kjøtt med gresskar approx. 240 g - Salat approx. 80 g - Ris approx. 90 g - Garnityr approx. 10 g

Tilberedning

Steg 1

Bland hvitløk og løk med Kikkoman Soyasaus, kyllingkraft, paprikapulver og spisskummen i en ildfast form. Dekk kyllingen med marinaden. Stek alt i ovnen ved 180 °C (vifte) i ca. 40 minutter. Riv deretter kjøttet fra hverandre.

Steg 2

Ha gresskar, jalapeños, brunt sukker, Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter, Kikkoman Soyasaus og stjerneanis i en panne og kok på lav varme til gresskaret er mykt.

Steg 3

Vask sushirisen til vannet blir klart. Kok i en kasserolle med saltet vann og gurkemeiepulver på lav varme i ca. 20 minutter.

Steg 4

Bland rødkålen med riseddik, honning og Kikkoman Soyasaus i en bolle og kna godt.

Steg 5

Bland gresskaret med den revne kyllingen og anrett på tallerkener. Tilsett coleslaw og ris og server garnert med vårløk, jalapeñostrimler og sesamfrø.

Tip:

For best resultat kan du rive kyllingen med hendene mens den fortsatt er varm. Det er den hurtigste måten.

Oppskrifts-ID: F1053

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.