

Orecchiette med grønnkål, mandler og burrata
Lette pastaretter gjør humøret bedre selv på kalde dager. Et perfekt eksempel på en slik rett er orecchiette med sesongbasert grønnkål, mandelkrønsj og Kikkoman Panko brødrasp, beriket med Kikkoman Ponzu Sitron og Kikkoman Soyasaus for en frisk aroma og harmonisk smak.
Ingredienser
Grønnkål:
Pasta:
Topping:
Pasta med grønnkål, ca. 260 g - Burrata, ca. 90 g - Ekstra topping, ca. 25 g
Tilberedning
Steg 1
Smelt smøret i en liten panne, tilsett så Kikkoman Panko og salt. Stek i 2-3 minutter under omrøring til blandingen er gyllenbrun. Finrasp 5 g hvitløk. Tilsett raspet hvitløk når det er 30 sekunder steketid igjen. Legg pankoblandingen på kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett og la stå inntil videre.
Steg 2
Skjær opp resten av hvitløken. Riv grønnkålen i mindre biter. Varm oljen i en kasserolle eller vippepanne på middels varme. Tilsett hvitløk og grønnkål og stek i 5-6 minutter.
Steg 3
Kok pastaen i henhold til anvisningene på pakken. Ha den deretter oppi pannen med grønnkålen. Krydre med sitronsaft, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Ponzu Sitron og olivenolje.
Steg 4
Wokk i 1-2 minutter, server deretter på tallerkener.
Steg 5
Garner retten med mandler, burrata, basilikumblader, gressløk og panko.
Tips:
Mandlene og pankoen kan også blandes sammen for raskere servering.
Oppskrifts-ID: F1003
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer