Omusoba-omelett med reker og sopp
Omusoba-omelett med reker og sopp

Omusoba-omelett med reker og sopp

total tid20 min.

Japansk trøstemat:

Denne omeletten, fylt med stekte sobanudler, reker og shimeji-sopp, serveres tradisjonelt i japanske puber som kalles «izakaya». Ingefær, noritang, Kewpie-majones og hjemmelaget okonomiyaki-saus setter prikken over i-en.

Ingredienser

10 porsjoner

Omelett:

20 
egg
40 g
sukker
7 g
dashi-buljong
3 ss
stekeolje

Fyll:

30 g
hvitløk
1,2 kg
kokte sobanudler
1 kg
rå kongereker, uten skall og haler
200 g
sjalottløk
300 g
shimeji-sopp
4 ss
stekeolje

Okonomiyaki-saus:

30 g
brunt sukker
10 ss
ketchup
10 ss
honning
2 ss
worcestersaus

Til serveringen:

10 ts
gressløk, hakket
10 ss
Kewpie-majones
1 g
noritang, tørket og finhakket
5 g
katsuobushi (bonitoflak)
200 g
syltet rød ingefær

Tilberedning

Omelett: Knekk eggene, pisk dem med sukker og dashi-buljong, og stek dem i olje. 

Fyll: Finhakk hvitløken, skjær sjalottløken i skiver og rens soppen. Stek alt i olje til det er gyllenbrunt. Tilsett rekene og stek i ett minutt. Tilsett kokte sobanudler, krydre med Kikkoman Soyasaus og stek i ett minutt til. 

Okonomiyaki-saus: Bland alle ingrediensene godt. 

Servering: Legg fyll på den nedre halvdelen av hver omelett og brett i en halvmåne. Garner med Kewpie-majones, okonomiyaki-saus, gressløk, bonitoflak og noritang. Server med syltet ingefær.

Oppskrifts-ID: F1016

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.