

Omusoba-omelett med reker og sopp
Japansk trøstemat:
Denne omeletten, fylt med stekte sobanudler, reker og shimeji-sopp, serveres tradisjonelt i japanske puber som kalles «izakaya». Ingefær, noritang, Kewpie-majones og hjemmelaget okonomiyaki-saus setter prikken over i-en.
Ingredienser
Omelett:
Fyll:
Okonomiyaki-saus:
Til serveringen:
Tilberedning
Omelett: Knekk eggene, pisk dem med sukker og dashi-buljong, og stek dem i olje.
Fyll: Finhakk hvitløken, skjær sjalottløken i skiver og rens soppen. Stek alt i olje til det er gyllenbrunt. Tilsett rekene og stek i ett minutt. Tilsett kokte sobanudler, krydre med Kikkoman Soyasaus og stek i ett minutt til.
Okonomiyaki-saus: Bland alle ingrediensene godt.
Servering: Legg fyll på den nedre halvdelen av hver omelett og brett i en halvmåne. Garner med Kewpie-majones, okonomiyaki-saus, gressløk, bonitoflak og noritang. Server med syltet ingefær.
Oppskrifts-ID: F1016
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer