Meksikanske maiskolber med spicy ost
Meksikanske maiskolber med spicy ost

Meksikanske maiskolber med spicy ost

total tid45 min.

Elote – grillede maiskolber med majones og ost – er en klassiker fra det meksikanske gatekjøkkenet som har funnet veien inn i trendy matblogger over hele verden. Kikkoman Teriyaki-Glasur sørger for det ekstra smaksløftet.

Ingredienser

10 porsjoner

Maiskolber:

10 
maiskolber

Topping:

500 g
mayonnaise

Topping:

5 dl
majones
300 g
sterk cheddarost, revet
100 g
fersk koriander, finhakket
150 g
vårløk eller gressløk, finhakket
1 
chilipepper, hakket (valgfritt)
2 ss
raspet sitronskall
1 ts
røkt paprikapulver
1 ts
edelsøtt paprikapulver
1 ts
malt spisskummen
1 ts
malt koriander
1 ts
salt
1 ts
sukker

Tilberedning

Maiskolber: Pensle kolbene med Kikkoman Teriyaki-Glasur og pakk dem i aluminiumsfoile. Grill eller stek dem i ovnen i ca. 20-30 minutter. Snu dem av og til. 

Topping: Bland sitronskall, paprika, spisskummen, koriander, salt og sukker. Pakk ut maiskolbene og smør på majones. Dryss først over osten, deretter urter og krydder. 

Servering: Vil du ha det enda mer spicy, kan du drysse over hakket chilipepper.

Oppskrifts-ID: F1015

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.