

Mafaldine med tunfisk tartar og chipotlesaus
En veldig spesiell pastarett som smaker nydelig sammen med god tunfisk: mafaldine med tunfisk tartar. Kikkoman Soyasaus beriker fisken og høyner de komplekse smakene i chipotlesausen. Denne retten setter en ny standard for pasta.
Ingredienser
Tartar:
Saus:
Pasta:
Tilberedning
Steg 1
Bland tunfisk, sjalottløk og koriander med Kikkoman Ponzu Sitron og olivenolje. La tartaren stå kjølig til den er klar til servering.
Steg 2
Mos alle ingrediensene til en jevn blanding for å lage sausen. Hell sausen i en kasserolle og gi et oppkok.
Steg 3
Kok pastaen i ca. 8 minutter, ha den deretter oppi sausen. Rør om og la den småkoke i sausen i ca. 30 sekunder.
Steg 4
Server pastaen på tallerkener og topp med allerede tilberedt tunfisk tartar.
Tips:
Prøv også ut denne retten med biff tartar eller stekt kylling.
Oppskrifts-ID: F1001
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer