

Kald sobanudelsalat med sesamdressing
Nudelsalat på en ny og spennende måte – vi gir denne versjonen en koreansk vri med kombinasjonen av Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Sesamsaus. Denne salaten er ikke et lekkert tilbehør, men en ekte godbit i seg selv.
Ingredienser
Salat:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Kok sobanudlene i 4 minutter. Sil av og skyll dem under kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
Steg 2
Bland rød paprika, gulrot og kokte sobanudler i en stor bolle.
Steg 3
I en annen bolle pisker du Kikkoman Soyasaus, riseddik, Kikkoman Sesamolje, honning, ingefær, hvitløk og Kikkoman Sesamsaus til dressing. Hell den over nudlene og grønnsakene, og vend inn til den er jevnt fordelt.
Steg 4
Server garnert med hakket vårløk og agurk.
Tip:
Dryss over ristede sesamfrø for en enda sterkere sesamsmak. Grillet kyllingfilet passer også godt til denne retten.
Oppskrifts-ID: F1059
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer