

Fruktig asiatisk quesadilla med and
Mexico møter Asia i denne deilige fusion-oppskriften. Istedenfor kylling og ost kan du overraske gjestene dine med et spicy fyll av and, mango og ananas. Kikkoman Teriyaki-Glasur sørger for en søt og fyldig smak uten flere timer med småkoking.
Tilberedning
Fyll: Fjern skinnet fra andebrystet og mal kjøttet i en kvern eller foodprosessor. Hakk sjalottløken og stek i olje til den er blank, tilsett deretter det malte andekjøttet og stek i ytterligere 5 minutter. Tilsett mango og ananas og deglaser med shaoxingvin. Ha Kikkoman Teriyaki-Glasur og femkrydder oppi pannen og reduser væsken. Vend så inn koriander.
Servering: Legg tortillaen i en panne og legg litt av fyllet på den ene halvdelen. Klem den sammen i halvmåneform og rist til tortillaen er gyllenbrun på begge sider. Del den i to og server.
Oppskrifts-ID: F1011
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer