Fruktig asiatisk quesadilla med and
Fruktig asiatisk quesadilla med and

Fruktig asiatisk quesadilla med and

total tid25 min.

Mexico møter Asia i denne deilige fusion-oppskriften. Istedenfor kylling og ost kan du overraske gjestene dine med et spicy fyll av and, mango og ananas. Kikkoman Teriyaki-Glasur sørger for en søt og fyldig smak uten flere timer med småkoking.

Ingredienser

10 porsjoner
700 g
hvetetortillaer

Fyll:

2 kg
andebryst
500 g
mango i terninger
500 g
ananas i terninger
3 ts
femkrydder
1 dl
shaoxingvin
400 g
sjalottløk
4 ss
fersk koriander, finhakket
1 dl
stekeolje

Tilberedning

Fyll: Fjern skinnet fra andebrystet og mal kjøttet i en kvern eller foodprosessor. Hakk sjalottløken og stek i olje til den er blank, tilsett deretter det malte andekjøttet og stek i ytterligere 5 minutter. Tilsett mango og ananas og deglaser med shaoxingvin. Ha Kikkoman Teriyaki-Glasur og femkrydder oppi pannen og reduser væsken. Vend så inn koriander. 

Servering: Legg tortillaen i en panne og legg litt av fyllet på den ene halvdelen. Klem den sammen i halvmåneform og rist til tortillaen er gyllenbrun på begge sider. Del den i to og server.

Oppskrifts-ID: F1011

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.