

Fiskekaker med ovnsbakt blomkålpuré og teriyaki-rosenkål
Denne retten har alt som skal til for å bli en øyeblikkelig klassiker på menyen din: fiskekaker med ovnsbakt blomkålpuré – full av gode og harmoniske smaker takket være Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter og Kikkoman Soyasaus. Høydepunktet er den spicy rosenkålen, nennsomt krydret med Kikkoman Woksaus – Teriyaki.
Ingredienser
Puré:
Teriyaki-rosenkål:
Fiskekaker:
Dessuten:
Fiskekake approx. 170 g - Blomkålpuré approx. 80 g - Teriyaki-rosenkål approx. 80 g - Garnityr approx. 40 g
Tilberedning
Steg 1
Bland Kikkoman Soyasaus, Kikkoman ristet Sesamolje, tom kha paste og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter i en bolle. Tilsett blomkålen, bland godt og legg på et stekebrett dekket med pølsepapir. Stek i ovnen ved 180 °C (vifte) i ca. 20 minutter. Etterpå moser du blomkålen og grønnsakskraften til puré i en foodprosessor.
Steg 2
Bland ingefær og hvitløk med Kikkoman Woksaus – Teriyaki og ringle over rosenkålen. Stek i ovnen i ca. 10 minutter på et stekebrett dekket med pølsepapir ved 180 °C (vifte).
Steg 3
Bland torskefilet, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman ristet Sesamolje, gressløk, chili og maisstivelse. Form massen til fiskekaker på ca. 50 g, dekk dem med sesamfrø og friter i olje ved 175 °C i 3-4 minutter til de er gyllenbrune.
Steg 4
Rist kokoschipsene i en tørr stekepanne. Anrett blomkålpureen på tallerkener og topp med fiskekakene. Server med teriyaki-rosenkål og garner med kokoschips, limebåter, gresskarkjerner og koriander.
Tip:
Tilsett grønnsakskraften gradvis til pureen. Det kan være at du trenger mindre enn oppgitt.
Oppskrifts-ID: F1054
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer