

Blekksprut- og kålrabisalat med syrlig eple
En fusjonsrett uten like: blekksprut møter tradisjonelle tyske ingredienser, og dermed får vi en blekksprut- og kålrabisalat med syrlig eple i en deilig dressing laget av Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Ponzu Sitron. Denne friske, spenstige retten vil kjøle ned gjestene dine selv på de varmeste dagene.
Ingredienser
Salat:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Gi saltet vann et oppkok i en stor kasserolle. Tilsett blekkspruten og kok i ca. 50-60 minutter til den er mør. Sil av og la den avkjøle seg.
Steg 2
I en liten bolle visper du sammen Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Ponzu Sitron, riseddik, Kikkoman Sesamolje, honning, hvitløk og chili.
Steg 3
Skjær den avkjølte blekkspruten i munnfullstore biter og ha disse oppi en stor miksebolle. Tilsett syrlig eple, kålrabi, koriander og vårløk. Hell over den tilberedte dressingen og bland godt.
Steg 4
Server salaten på tallerkener og garner med ristede sesamfrø og korianderblader.
Tip:
For å få like store porsjoner kan du blande blekkspruten med salaten til hver porsjon.
Oppskrifts-ID: F1057
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer