

And med nudler i mangosaus
Fruktig, spicy og kjempelekker – denne anden hviler på en seng av chow mein-nudler i en søtsyrlig saus laget av mango, Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Kimchi Chili Sauce.
And approx. 130 g - Nudler med saus approx. 250 g - Brokkoli approx. 50 g - Garnityr approx. 10 g
Tilberedning
Steg 1
Skjær et rutemønster i skinnet på andebrystet og salt godt. Legg brystet med skinnsiden ned i en kald panne og stek på middels varme i ca. 10 minutter til skinnet er sprøtt. Snu andebrystet og stek i ytterligere 3-4 minutter. Stek det deretter på rist i ovnen ved 160 °C (over- og undervarme) i ca. 10 minutter til ønsket grad av gjennomstekthet er oppnådd. La det etterpå hvile i minst 5 minutter (gjerne i en Hold-o-mat) og skjær deretter opp kjøttet.
Steg 2
Stek løken i smør i en panne på middels varme i ca. 5 minutter til den er gyllenbrun. Deglaser med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, Kikkoman Soyasaus og mangopuré. Tilsett rosinene og vannet, bland godt, legg på lokk og kok på lav varme i ca. 10. minutter.
Steg 3
Blansjer brokkolibukettene i saltet vann i 1-2 minutter, skyll dem deretter kort i kaldt vann.
Steg 4
Kok nudlene i henhold til anvisningene på pakken, sil av og la dem stå til de trengs.
Steg 5
Bland nudlene med sausen og anrett på tallerkener. Legg det oppskårne andebrystet på toppen og garner med vårløk, peanøtter og brokkoli.
Tip:
Sausen kan lages på forhånd!
Oppskrifts-ID: F1055
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer