

Velduftende thailandske fiskeboller med tamari-dipp
Fiskeboller på spyd finner du på ethvert thailandsk marked. De kan grilles, kokes og bakes og smaker herlig som gatemåltid. Takket være Kikkoman Glutenfri Soyasaus er oppskriften helt glutenfri.
Ingredienser
Fiskeboller:
Dressing:
Tilberedning
Fiskeboller: Kjør fisken og rekene gjennom en foodprosessor. Tilsett hakkede urter, vårløk, ingefær, hvitløk og egg og bland godt. Rør deretter inn potetstivelse, rismel og resten av ingrediensene. La stå i kjøleskapet i minst 1 time. Lag boller av fiskeblandingen og blansjer dem i kokende vann i 1-2 minutter. Tre bollene på spyd, pensle dem med Kikkoman Glutenfri Soyasaus og dryss over sesamfrø. Stek dem deretter på alle sider i en panne eller på grillen.
Dressing: Bland eddik, Kikkoman Glutenfri Soyasaus, sukker og appelsinskall. Tilsett hvitløk, ingefær, chili, vann og urter. Bland godt og smak til med krydder.
Oppskrifts-ID: F1012
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer