

Torsk i puttanesca-saus
Denne retten er inspirert av den italienske pasta alla puttanesca og serverer torsk i puttanesca-saus. Den hemmelige ingrediensen er Kikkoman Ponzu Sitron, som sørger for et friskt og syrlig preg.
Ingredienser
Saus:
Couscous:
Fisk:
Fiskefilet, ca. 160 g - Saus, ca. 100 g - Couscous, ca. 110 g
Tilberedning
Steg 1
Sauter løken og hvitløken i en panne med olivenolje til den blir glassaktig. Tilsett kapers, ansjos, oliven, tomatpassata, Kikkoman Ponzu Sitron og sukker. Reduser på middels varme i ca. 10 minutter.
Steg 2
Gi grønnsakskraften et oppkok, hell den over couscousen og la den trekke i 10 minutter.
Steg 3
Tilsett agurk, Kikkoman Ponzu Sitron og olivenolje til couscousen.
Steg 4
Skjær torsken i stykker på 160 g, strø over mel og stek dem i vegetabilsk olje i en varm panne til de er gyllenbrune.
Steg 5
Anrett couscoussalaten på tallerkener, øs opp sausen ved siden av, og legg fisken på toppen. Server garnert med persille.
Tips:
Dryss litt mel på fisken slik at den ikke setter seg fast i pannen.
Oppskrifts-ID: F1031
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer