Torsk i puttanesca-saus
Torsk i puttanesca-saus

Torsk i puttanesca-saus

total tid50 min.
20 min.tilberedningstid
30 min.koketid

Denne retten er inspirert av den italienske pasta alla puttanesca og serverer torsk i puttanesca-saus. Den hemmelige ingrediensen er Kikkoman Ponzu Sitron, som sørger for et friskt og syrlig preg.

Ingredienser

10 porsjoner

Saus:

180 g
finternet løk
10 g
finhakket hvitløk
0,6 dl
olivenolje
30 g
kapers
5 g
ansjosfilet
100 g
svarte oliven
800 g
tomatpassata
20 g
brunt sukker

Couscous:

2 ½ dl
grønnsakskraft
250 g
couscous
350 g
ternet agurk
2 dl
olivenolje
20 g
hakket persille

Fisk:

1,6 kg
torsk
2 ss
mel
1 dl
vegetabilsk olje
Allergener:
fisk, gluten, soya, selleri, sulfitter
Totalvekt per porsjon:
370 g
Vekt per ingrediens:

Fiskefilet, ca. 160 g - Saus, ca. 100 g - Couscous, ca. 110 g

Tilberedning

Steg 1

Sauter løken og hvitløken i en panne med olivenolje til den blir glassaktig. Tilsett kapers, ansjos, oliven, tomatpassata, Kikkoman Ponzu Sitron og sukker. Reduser på middels varme i ca. 10 minutter.

Steg 2

Gi grønnsakskraften et oppkok, hell den over couscousen og la den trekke i 10 minutter.

Steg 3

Tilsett agurk, Kikkoman Ponzu Sitron og olivenolje til couscousen.

Steg 4

Skjær torsken i stykker på 160 g, strø over mel og stek dem i vegetabilsk olje i en varm panne til de er gyllenbrune.

Steg 5

Anrett couscoussalaten på tallerkener, øs opp sausen ved siden av, og legg fisken på toppen. Server garnert med persille.

Tips:

Dryss litt mel på fisken slik at den ikke setter seg fast i pannen.

Oppskrifts-ID: F1031

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.