

Tofu & aubergine på spyd
Trendy vegetarmat fra gatekjøkkenet: Disse spydene med tofu og aubergine lager du på en-to-tre, og de kan også varieres med andre grønnsaker som er i sesong. Saus med asiatisk sopp og Kikkoman Teriyaki Marinade gir retten en søt og spicy smak.
Tilberedning
Spyd: Skjær tofuen og auberginen i like store biter og bløtlegg dem i Kikkoman Teriyaki Marinade i 15 minutter. Ta bitene ut av marinaden, tre dem på spyd og grill dem i ca. 10 minutter til auberginen er myk. Ta vare på marinaden!
Saus: Sauter ingefær og hvitløk i olje, tilsett så shimeji-sopp og stek i 2 minutter. Tilsett honning og marinade. Reduser væsken.
Til serveringen: Anrett spydene på et fat, hell over saus og dryss over hakket gressløk og ristede sesamfrø. Server med ris om ønskelig.
Oppskrifts-ID: F1024
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer