Tofu & aubergine på spyd
Tofu & aubergine på spyd

Tofu & aubergine på spyd

total tid35 min.

Trendy vegetarmat fra gatekjøkkenet: Disse spydene med tofu og aubergine lager du på en-to-tre, og de kan også varieres med andre grønnsaker som er i sesong. Saus med asiatisk sopp og Kikkoman Teriyaki Marinade gir retten en søt og spicy smak.

Ingredienser

10 porsjoner

Spyd:

1 kg
japansk aubergine
1 kg
fast tofu naturell
Trespyd

Saus:

200 g
honning
4 ss
rapsolje
300 g
shimeji-sopp, renset
30 g
hvitløk, finhakket
1 
ingefær, finhakket

Til serveringen:

50 g
gressløk, finhakket
40 g
hvite sesamfrø, ristet
Valgfritt: kokt ris

Tilberedning

Spyd: Skjær tofuen og auberginen i like store biter og bløtlegg dem i Kikkoman Teriyaki Marinade i 15 minutter. Ta bitene ut av marinaden, tre dem på spyd og grill dem i ca. 10 minutter til auberginen er myk. Ta vare på marinaden! 

Saus: Sauter ingefær og hvitløk i olje, tilsett så shimeji-sopp og stek i 2 minutter. Tilsett honning og marinade. Reduser væsken. 

Til serveringen: Anrett spydene på et fat, hell over saus og dryss over hakket gressløk og ristede sesamfrø. Server med ris om ønskelig.

Oppskrifts-ID: F1024

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.