

Teriyaki woknudler
Mye mer enn bare stekte nudler: Disse teriyaki woknudlene vil garantert imponere gjestene dine med sin autentiske smak av Kikkoman Woksaus – Teriyaki og friske grønnsaker.
Ingredienser
Woknudler:
Til serveringen:
Woknudler med grønnsaker approx. 450 g - Garnityr approx. 17.5g
Tilberedning
Steg 1
Kok brokkolien i saltet vann i 2-3 minutter. Skyll den kort i kaldt vann.
Steg 2
Kok nudlene i 2 minutter og skyll dem kort.
Steg 3
Varm opp oljen i en wokpanne, stekepanne eller vippepanne på middels varme (vippepanne ca. 140 °C). Ha oppi hvitløk, gulrot og rødløk og sauter i 2 minutter under omrøring til rødløken begynner å brunes.
Steg 4
Tilsett brokkoli, rød paprika og minimais og stek i ytterligere 3 minutter til grønnsakene er gjennomvarme, men fortsatt gir tyggemotstand.
Steg 5
Tilsett nudlene og Kikkoman Woksaus – Teriyaki og rør om på middels varme i ca. 3 minutter til alle ingrediensene er godt kombinert.
Steg 6
Server nudlene med vårløk, koriander, chilipepper, litt Kikkoman Woksaus – Teriyaki og to sitronbåter per porsjon.
Tip:
Vil du ha en sterkere smak, kan du tilsette litt srirachasaus. Denne retten smaker også godt med fisk eller kjøtt.
Oppskrifts-ID: F1061
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer