

Teriyaki laks på søtpoteter og grønnsaker
Denne laksen er virkelig lekker: ikke bare får den en søt-spicy smak fra Kikkoman Woksaus – Teriyaki, men den stekes i ovnen på en seng av søtpoteter og squash. Uimotståelig!
Ingredienser
Laks:
Til serveringen:
Laks approx. 145 g - Grønnsaker approx. 300 g - Garnityr approx. 13 g
Tilberedning
Steg 1
Forvarm ovnen til 200 ˚C (varmluft). Bland squash og søtpotet med salt, pepper, rapsolje og balsamicoeddik. Spre grønnsakene utover et stekebrett dekket med pølsepapir og stek i ovnen i 20 minutter.
Steg 2
Pensle laksen med Kikkoman Woksaus – Teriyaki, legg den på sengen av grønnsaker og stek i ytterligere 10 minutter.
Steg 3
Server laksen og grønnsakene på tallerkener, ringle over Kikkoman Woksaus – Teriyaki og limesaft, og garner til slutt med vårløk og sesamfrø.
Tip:
La det være litt rom mellom grønnsakene på stekebrettet slik at de stekes mer jevnt.
Oppskrifts-ID: F1062
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer