Teriyaki kyllingwrap
Teriyaki kyllingwrap

Teriyaki kyllingwrap

total tid5 min.
1 min.tilberedningstid
4 min.koketid

Den perfekte fusjonen av teriyaki og fingermat. Gjestene dine vil elske denne wrapen med ferske grønnsaker og syrlig kylling, ikke minst på grunn av den pikante sødmen til Kikkoman Woksaus – Teriyaki.

Ingredienser

10 porsjoner

Fyll:

1,2 kg
kyllingbryst, skåret i ca. 1x1 cm tykke strimler
500 g
paprika (rød, gul, grønn), i tynne strimler
350 g
gulrøtter, i tynne skiver
500 g
salat, vasket og revet

Wrap:

10 
tortillaer (Ø 24 cm, 65 g)
 ½ g
sesamfrø, svarte og hvite
Allergener:
soya, gluten, sesamfrø, sulfitter
Totalvekt per porsjon:
315 g
Vekt per ingrediens:

Kjøtt approx. 110 g - Paprika approx. 50 g - Gulrot approx. 35 g - Salat approx. 50 g - Wrap approx. 65 g - Saus approx. 5 g

Tilberedning

Steg 1

Mariner kyllingstrimlene i Kikkoman Woksaus – Teriyaki i ca. 10 minutter. Varm opp en stekepanne på middels varme. Legg kyllingen i pannen og stek på alle sider i 3-4 minutter.

Steg 2

Smør 5 ml Kikkoman Woksaus – Teriyaki på hver tortilla og legg på grønnsaker, salat og kylling.

Steg 3

Rull tortillaen stramt sammen, del den i fire, og server garnert med sesamfrøene.

Tip:

Fin hyssing eller spyd hjelper med å holde tortillastykkene sammen.

Oppskrifts-ID: F1064

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.