

Teriyaki kyllingwrap
Den perfekte fusjonen av teriyaki og fingermat. Gjestene dine vil elske denne wrapen med ferske grønnsaker og syrlig kylling, ikke minst på grunn av den pikante sødmen til Kikkoman Woksaus – Teriyaki.
Kjøtt approx. 110 g - Paprika approx. 50 g - Gulrot approx. 35 g - Salat approx. 50 g - Wrap approx. 65 g - Saus approx. 5 g
Tilberedning
Steg 1
Mariner kyllingstrimlene i Kikkoman Woksaus – Teriyaki i ca. 10 minutter. Varm opp en stekepanne på middels varme. Legg kyllingen i pannen og stek på alle sider i 3-4 minutter.
Steg 2
Smør 5 ml Kikkoman Woksaus – Teriyaki på hver tortilla og legg på grønnsaker, salat og kylling.
Steg 3
Rull tortillaen stramt sammen, del den i fire, og server garnert med sesamfrøene.
Tip:
Fin hyssing eller spyd hjelper med å holde tortillastykkene sammen.
Oppskrifts-ID: F1064
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer