Teriyaki biffwok
Teriyaki biffwok

Teriyaki biffwok

total tid55 min.
25 min.tilberedningstid
30 min.koketid

Enkel å lage og garantert en suksess – du kan ikke mislykkes med denne retten: teriyaki biffwok med shiitakesopp og så klart Kikkoman Woksaus – Teriyaki for en autentisk japansk smak.

Ingredienser

10 porsjoner

Biffwok:

1,2 kg
biff (f.eks. flankestek)
80 g
mild chili, finskåret
1 ½ dl
rapsolje
15 g
hvitløk, finhakket
30 g
ingefær, finhakket
800 g
salatløk, skåret i båter
600 g
shiitakesopp, uten stilk, renset og skåret i strimler

Dessuten:

400 g
basmatiris
50 g
vårløk, skåret i diagonale strimler
10 g
sesamfrø
Allergener:
gluten, soya, sesamfrø, sulfitter
Totalvekt per porsjon:
435 g
Vekt per ingrediens:

Ris approx. 120 g - Kjøtt, sopp og saus approx. 320 g - Garnityr approx. 6 g

Tilberedning

Steg 1

Skjær biffen i munnfullstore biter (ca. 1x3x1 cm). Bland godt med chili og halvparten av Kikkoman Woksaus – Teriyaki i en bolle. Sett til side.

Steg 2

Tilbered risen i henhold til anvisningene på pakken.

Steg 3

Varm opp halvparten av oljen i en wokpanne eller stekepanne på høy varme og brun kjøttet porsjonsvis på alle sider. Ta det så ut av pannen.

Steg 4

Varm opp resten av oljen i den samme pannen på middels varme. Ha oppi salatløken og soppen og stek til løken er glassaktig. Tilsett hvitløk og ingefær og stek kort. Tilsett biffen og resten av Kikkoman Woksaus – Teriyaki og la det småkoke i ytterligere 2-3 minutter.

Steg 5

Server risen med biffwok og shiitakesopp, og topp med vårløk og sesamfrø.

Tip:

Hvis du skal lage større mengder, kan det være lurt å steke alle ingrediensene for seg (f.eks. i en vippepanne) og varme alt opp igjen sammen med sausen i en varmluftsovn.

Oppskrifts-ID: F1063

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.