

Teriyaki biffwok
Enkel å lage og garantert en suksess – du kan ikke mislykkes med denne retten: teriyaki biffwok med shiitakesopp og så klart Kikkoman Woksaus – Teriyaki for en autentisk japansk smak.
Ingredienser
Biffwok:
Dessuten:
Ris approx. 120 g - Kjøtt, sopp og saus approx. 320 g - Garnityr approx. 6 g
Tilberedning
Steg 1
Skjær biffen i munnfullstore biter (ca. 1x3x1 cm). Bland godt med chili og halvparten av Kikkoman Woksaus – Teriyaki i en bolle. Sett til side.
Steg 2
Tilbered risen i henhold til anvisningene på pakken.
Steg 3
Varm opp halvparten av oljen i en wokpanne eller stekepanne på høy varme og brun kjøttet porsjonsvis på alle sider. Ta det så ut av pannen.
Steg 4
Varm opp resten av oljen i den samme pannen på middels varme. Ha oppi salatløken og soppen og stek til løken er glassaktig. Tilsett hvitløk og ingefær og stek kort. Tilsett biffen og resten av Kikkoman Woksaus – Teriyaki og la det småkoke i ytterligere 2-3 minutter.
Steg 5
Server risen med biffwok og shiitakesopp, og topp med vårløk og sesamfrø.
Tip:
Hvis du skal lage større mengder, kan det være lurt å steke alle ingrediensene for seg (f.eks. i en vippepanne) og varme alt opp igjen sammen med sausen i en varmluftsovn.
Oppskrifts-ID: F1063
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer