

Tempuraørret med ananas og litchi
Salt møter fruktig i disse sprøstekte fiskespydene. Krønsjen kommer fra Kikkoman Panko, i selskap med ananas og litchi i en spicy-fruktig saus med Kikkoman Poke Sauce.
Ingredienser
Fisk:
Tilbehør:
Tilberedning
Steg 1
Legg ørretstykkene i en bolle og mariner i Kikkoman Saus For Poke Bowl i 5 minutter. Tre deretter de marinerte stykkene på spydene i et sikksakkmønster.
Steg 2
Bland tempura, salt og kaldt vann til en jevn røre. Dypp fiskespydene i denne tempurarøren, dekk så med Kikkoman Panko og stek i varm olje ved 175 °C i 5 minutter til de er gyllenbrune.
Steg 3
Bland quinoa med ris og fordel på bollene. Anrett ananas, litchi, agurk og bønnespirer på toppen. Legg fiskespydene øverst og krydre med Kikkoman Saus For Poke Bowl. Server garnert med koriander, sitronbåter og sesamfrø.
Tips:
For å få best resultat, del filetene i to på langs. Dette gir deg ett stykke per spyd. Tempurarøren kan smaksettes med ulike kryddere etter ønske.
Oppskrifts-ID: F1046
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer