Tempuralaks i pokebolle med couscous
Tempuralaks i pokebolle med couscous

Tempuralaks i pokebolle med couscous

total tid25 min.

På hawaiisk betyr «poke» å skjære i biter, mens «tempura» brukes om japanske frityrretter. Denne bollen kombinerer det beste fra begge verdener med sprø laks, ferske grønnsaker, stekte plantainer og couscous.

Ingredienser

10 porsjoner

Fisk:

100 g
tempuramel
2 dl
vann
800 g
laksefilet
3 liter
matolje til steking

Salat:

500 g
cherrytomater
400 g
paprika
400 g
agurk
600 g
plantain (kokebananer)
300 g
mango
500 g
couscous

Til serveringen:

300 g
majones
 ½ dl
limesaft
4 ss
gressløk, finhakket
4 ts
koriander, finhakket
4 ts
svarte sesamfrø

Tilberedning

Fisk: Skjær laksen i terninger og mariner i Kikkoman Pokesaus i 5 minutter. Rør ut tempuramelet i vann. Sil marinaden av laksen, dekk den med tempurarøre og friter til den blir gyllenbrun. 

Salat: Tilbered couscous i henhold til anvisningene på pakken. Del cherrytomatene i to, skjær paprikaen i strimler, skjær agurken i halvmåner og mangoen i små terninger. Skrell plantainene, del dem i fire og friter dem. Bland majones med limesaft og koriander. 

Servering: Legg couscousen på bunnen av bollen, anrett grønnsaker, plantainer og tempuralaks på toppen. Hell over koriandermajones og Kikkoman Pokesaus og dryss over sesamfrø og gressløk.

Oppskrifts-ID: F1020

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.