

Tempuralaks i pokebolle med couscous
På hawaiisk betyr «poke» å skjære i biter, mens «tempura» brukes om japanske frityrretter. Denne bollen kombinerer det beste fra begge verdener med sprø laks, ferske grønnsaker, stekte plantainer og couscous.
Ingredienser
Fisk:
Salat:
Til serveringen:
Tilberedning
Fisk: Skjær laksen i terninger og mariner i Kikkoman Pokesaus i 5 minutter. Rør ut tempuramelet i vann. Sil marinaden av laksen, dekk den med tempurarøre og friter til den blir gyllenbrun.
Salat: Tilbered couscous i henhold til anvisningene på pakken. Del cherrytomatene i to, skjær paprikaen i strimler, skjær agurken i halvmåner og mangoen i små terninger. Skrell plantainene, del dem i fire og friter dem. Bland majones med limesaft og koriander.
Servering: Legg couscousen på bunnen av bollen, anrett grønnsaker, plantainer og tempuralaks på toppen. Hell over koriandermajones og Kikkoman Pokesaus og dryss over sesamfrø og gressløk.
Oppskrifts-ID: F1020
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer