

Tarte flambée med shiitakesopp og miso
Frankrike møter Japan i denne unike tarte flambée. Istedenfor den vanlige toppingen med bacon, rømme og løk bruker vi lekker shiitakesopp og en kremete misosaus, avrundet med Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og Kikkoman Ponzu Sitron.
Ingredienser
Deig:
Saus:
Topping:
Tilberedning
Steg 1
Løs opp saltet i det lunkne vannet. Bland med olivenolje og mel til en jevn deig. Dekk og la stå i en bolle i 10 minutter. I mellomtiden forvarmer du ovnen til 220 °C. Lag deigboller på 260 g hver og kjevl dem ut til en tykkelse på 2-3 mm.
Steg 2
Bland Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt med misopaste og honning. Vend inn crème fraîche og kremost.
Steg 3
Smør 90 g av sausen på hver deigbase. Topp med løk og sopp og stek i ovnen ca. 10 minutter til de er gyllenbrune.
Steg 4
Mariner pak choy i Kikkoman Ponzu Sitron og olivenolje, smør på den ferdige tarten og server umiddelbart.
Tips:
Hvis du bruker en varmluftsovn, reduser steketiden til ca. 6 minutter.
Oppskrifts-ID: F1050
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer