

Stekt sopp à la tonkatsu med søtpotetchips
Tonkatsu – i dag serverer vi en vegetarversjon av denne japanske klassikeren ved hjelp av østerssopp. Kikkoman Teriyaki Marinade setter en autentisk smak på paneringen.
Sopp, ca. 140 g - Søtpotetchips, ca. 100 g - Salat, ca. 120 g
Tilberedning
Steg 1
Legg grønnsakene til salaten i en stor bolle. Bland sammen eddik, sukker og salt og ha oppi grønnsakene. La stå til marinering i kjøleskapet til retten er serveringsklar.
Steg 2
Forvarm oljen til 175 °C. Sett opp en paneringsrekke: Fyll en bolle med mel. I den andre blander du egg med Kikkoman Teriyaki Marinade, og i den tredje har du Kikkoman Panko.
Steg 3
Dekk soppene med mel, dypp dem i eggeblandingen, og dekk dem så med Kikkoman Panko. Stek i varm olje i 2-3 minutter.
Steg 4
I mellomtiden friterer du søtpotetchipsen i varm olje ved 175 °C i ca. 4 minutter.
Steg 5
Garner søtpotetchipsen og soppene med gressløk. Server med salaten i egen bolle.
Tips:
For å gjøre en egen vri på retten kan du tilsette ulike tørre kryddere eller sesamfrø til Kikkoman Panko-belegget.
Oppskrifts-ID: F1033
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer