Squashcannelloni med bønner og erter
Squashcannelloni med bønner og erter

Squashcannelloni med bønner og erter

total tid 1 t
30 min. tilberedningstid
30 min. koketid

Disse rulettene kan lages med squash eller agurk, og de kan serveres som en lett, men balansert forrett eller salat. En skvett Kikkoman Soyasaus fremhever de pikante notene og gir dem enda mer smaksfylde.

Ingredienser

10 porsjoner

Cannelloni:

500 g
squash
300 g
lange agurker
250 g
ruccola
50 g
spirer (f.eks. ertespirer, reddikspirer, brokkolispirer)
50 g
svarte oliven, uten stein og i skiver
50 g
reddik, i skiver

Bønnepasta:

240 g
hermetiske røde kidneybønner (avsilt)
20 dl
olivenolje
20 g
tahini
3 g
hvitløk
20 dl
sitronsaft
2 g
malt svart pepper

Salsa:

100 g
soltørkede tomater, avsilt
560 g
modne tomater, vasket og skåret i kvarter
10 dl
olivenolje
3 g
hvitløk
5 g
tørket oregano
2 g
raspet sitronskall
2 g
malt svart pepper
Allergener:
Soya og soyabaserte produkter, Sesamfrø og sesambaserte produkter
Totalvekt per porsjon:
115 g
Vekt per ingrediens:
  • 70 g cannelloni
  • 30 g bønnepasta
  • 15 g garnityr

Tilberedning

Steg 1

Skjær squash og agurk i tynne strimler med en grønnsaksskreller.

Steg 2

Legg bønnene i en blenderkrukke. Tilsett olivenolje, tahini, Kikkoman Glutenfri Soyasaus, hvitløk, sitronsaft og pepper. Sett på blenderen til du får en glatt og jevn blanding.

Steg 3

Kjør salsaingrediensene i blenderen til blandingen er glatt og jevn.

Steg 4

Legg 1–2 squashskiver ved siden av hverandre og legg 2–3 agurkskiver på langs oppå dem. Smør bønnepastaen på skivene, tilsett vaskede ruccolablader (eller spirer om ønskelig) og rull sammen til ruletter.

Steg 5

Smør salsaen utover en tallerken og legg cannellonien oppå. Garner med skivet reddik, oliven og spirer.

Tips:

Cannellonien kan fylles med bønnepasta eller hummus. Du kan skape en livlig effekt ved å bruke hummusfyll i forskjellige farger. 
Disse grønnsaksrulettene ser meget elegante ut hvis de serveres stående i stabler eller individuelt i større porsjoner.
Squashen kan grilles før den rulles, for å forsterke smaken.
Aubergine kan erstatte squash hvis den grilles og marineres i olje på forhånd.

Oppskrifts-ID: F1080

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.