

Squashcannelloni med bønner og erter
Disse rulettene kan lages med squash eller agurk, og de kan serveres som en lett, men balansert forrett eller salat. En skvett Kikkoman Soyasaus fremhever de pikante notene og gir dem enda mer smaksfylde.
Ingredienser
Cannelloni:
Bønnepasta:
Salsa:
- 70 g cannelloni
- 30 g bønnepasta
- 15 g garnityr
Tilberedning
Steg 1
Skjær squash og agurk i tynne strimler med en grønnsaksskreller.
Steg 2
Legg bønnene i en blenderkrukke. Tilsett olivenolje, tahini, Kikkoman Glutenfri Soyasaus, hvitløk, sitronsaft og pepper. Sett på blenderen til du får en glatt og jevn blanding.
Steg 3
Kjør salsaingrediensene i blenderen til blandingen er glatt og jevn.
Steg 4
Legg 1–2 squashskiver ved siden av hverandre og legg 2–3 agurkskiver på langs oppå dem. Smør bønnepastaen på skivene, tilsett vaskede ruccolablader (eller spirer om ønskelig) og rull sammen til ruletter.
Steg 5
Smør salsaen utover en tallerken og legg cannellonien oppå. Garner med skivet reddik, oliven og spirer.
Tips:
Cannellonien kan fylles med bønnepasta eller hummus. Du kan skape en livlig effekt ved å bruke hummusfyll i forskjellige farger.
Disse grønnsaksrulettene ser meget elegante ut hvis de serveres stående i stabler eller individuelt i større porsjoner.
Squashen kan grilles før den rulles, for å forsterke smaken.
Aubergine kan erstatte squash hvis den grilles og marineres i olje på forhånd.
Oppskrifts-ID: F1080
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer