

Sprø taquitos med kidneybønner, mais og paprika
Denne meksikanske vegetarappetizeren består av fylte, sprøstekte minitortillas som serveres med en fruktig og spicy salsa. Kikkoman Pokesaus, soyasaus, ristet sesamolje, sitron og chili sørger for den ekstra gode kryddersmaken.
Ingredienser
Fyll:
Salsa:
Tilberedning
Fyll: Finhakk rødløk og hvitløk, skjær paprikaen i terninger og stek alt i olje. Smuldre tofuen, ha den sammen med grønnsakene og stek til den er gyllenbrun. Tilsett Kikkoman Pokesaus, avsilte bønner, mais og spisskummen. Hell i hakkede tomater og kok i 10 minutter.
Taquitos: Skjær ut håndstore firkanter av tortillaene, legg på fyllet og dryss over cheddar. Rull dem sammen og legg dem på et stekebrett. Stek dem i ovnen på 200 °C i ca. 5 minutter til de er gylne.
Salsa: Skjær avokadoen i terninger, finhakk jalapeno, koriander og rødløk. Fjern kjernen fra tomatene og skjær dem i terninger på samme størrelse som avokadoen. Bland alt med Kikkoman Pokesaus og limesaft.
Servering: Anrett taquitosene på et fat og garner med salsa.
Oppskrifts-ID: F1022
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer