

Spicy ostespätzle
Ostespätzle med en asiatisk vri: de distinkte smakene stammer ikke bare fra sambal oelek og shiitakesopp, men også fra Kikkoman Teriyaki Marinade.
Ingredienser
Spätzle:
Ostesaus:
Dessuten:
Spätzle, ca. 180 g - Saus, ca. 170 g
Tilberedning
Steg 1
Kok spätzle i henhold til anvisningene på pakken og hold den varm.
Steg 2
Sauter løk, hvitløk og sopp i klaret smør til de blir glassaktige. Ha dem oppi en sil og ta vare på smøret. Ha smøret tilbake i pannen og rør inn melet. Rør inn den kalde melken på middels varme og gi et oppkok, men pass på at det ikke blir brent. Rør inn Kikkoman Teriyaki Marinade, ost og sambal oelek og la det småkoke på lav varme i 5 minutter.
Steg 3
Server spätzle på dype tallerkener, hell over sausen og topp med sprøstekt løk og gressløk.
Tips:
Hell litt olje over spätzlen så den ikke klistrer seg. Da blir den lettere å lagre.
Oppskrifts-ID: F1048
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer