Spicy kyllingpopcorn
Spicy kyllingpopcorn

Spicy kyllingpopcorn

total tid90 min.

Rask, sprø og deilig: denne kyllingsnacksen med aromatiske krydder og frityrstekt thaibasilikum får et ekstra søtt og spicy smakskick av Kikkoman Teriyaki Marinade.

Ingredienser

10 porsjoner

Kylling:

2 ½ kg
kyllingfilet
5 
fedd hvitløk, hakket
2 ss
konsentrert tomatpuré
2 dl
risvin til matlaging
1 ts
femkrydder

Panering:

500 g
potetstivelse
2 liter
matolje til steking
250 g
eggehvite
300 g
brødsmuler

Krydder:

1 ts
sichuanpepper
1 ts
svart pepper
4 ts
salt
1 ts
femkrydder
2 ts
sterk paprika
1 ss
hvite sesamfrø
1 ss
svarte sesamfrø
100 g
thaibasilikum

Tilberedning

Kylling: Skjær kyllingen i biter og legg i en bolle. Tilsett hvitløk, femkrydder, Kikkoman Teriyaki Marinade, tomatpuré og risvin. Bland godt og la det marinere i minst 1 time. 

Panering og krydder: Rist krydderne i en tørr panne. Kvern deretter til pulver eller knus i en morter. Hakk thaibasilikumen. Ta kyllingen ut av marinaden og sil av. Tilsett eggehviten og stivelsen og bland godt. Dekk kyllingbitene med brødsmuler og stek dem til de er gyllenbrune. Stek deretter basilikumbladene til de er sprø. 

Servering: Dryss krydder og basilikum over kyllingen.

Oppskrifts-ID: F1008

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.