

Spaghetti med teriyakirødbeter og kremet geitost
Den slående rosa fargen på denne retten matches av den lekre smaken. Her møtes jordaktige rødbeter og den rike dybden i Kikkoman Woksaus – Teriyaki i et enkelt, men imponerende måltid.
- Pasta, ca. 300 g
- Teriyakirødbeter, ca. 70 g
- Topping, ca. 40 g
Tilberedning
Steg 1
Skjær rødbetene i munnfullstore biter, sauter i litt olje og tilsett Kikkoman Woksaus – Teriyaki. Hold varm til servering.
Steg 2
Sauter sjalottløken i litt olje og tilsett rødbetejuicen. Gi et oppkok, rør inn smøret og krydre med salt og pepper. Kok spaghettien svært «al dente» i henhold til anvisningene på pakken og ha den oppi rødbetejuicen. Kok i ytterligere 1-2 minutter til juicen tykner litt. Tilsett minimangold og rør om. Mangolden bør fortsatt ha litt snert.
Steg 3
Snurr spaghettien i spiraler og server på tallerkener. Anrett teriyakirødbetene rundt spaghettien og topp med hakkede valnøttkjerner og smuldret geitost.
Tips:
Ta vare på litt kokevann fra pastaen i tilfelle du trenger å endre konsistensen på sausen.
Oppskrifts-ID: F1071
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer