

Sikoribåter med sauerkraut og tofu
Når tofu marineres før bruk i veganske retter, får den sterkere smak og aroma. Kikkoman Soyasaus høyner smaken på røkt tofu og gir sauerkrauten en distinkt, fyldig karakter.
Ingredienser
Båter:
Garnityr:
- Sikoribåt – 60 g
- Sauerkrautfyll – 120 g
Tilberedning
Steg 1
Mariner tofuterningene i Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt i 30 minutter.
Steg 2
Skyll sauerkrauten i kaldt vann og sil godt av. Bland eddik, lønnesirup, sitronsaft, pepper og spisskummen i en bolle. Tilsett sauerkraut, marinert tofu og eple. Bland godt til alt er kombinert.
Steg 3
Stek ternet løk i rapsolje i 15 minutter. Ha løken oppi sauerkrautblandingen og rør godt om.
Steg 4
Vask og tørr sikorien. Ta bladene fra hverandre.
Steg 5
Fyll sikoribladene med fyllet fra steg 3 og dryss over nøtter, gressløk og chilipepper.
Tips:
Du kan også servere denne retten på blader av romanosalat eller pak choy. For å lage en fusjonsrett kan du også erstatte sikori med tacoskjell.
Oppskrifts-ID: F1094
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer