

Ragu av gresskar og okra med ris
Alle typer gresskar fungerer i denne retten, og hvis du ikke har okra, er artisjokker i olje et godt alternativ. Kikkoman Glutenfri Soyasaus intensiverer de balanserte smakene, og i kombinasjon med ris blir dette et næringsrikt og mettende måltid.
Ingredienser
Ris:
Ragu:
Garnityr:
- ca. 300 g ragu
- ca. 100 g ris
Tilberedning
Steg 1
Kok risen i henhold til anvisningene på pakken.
Steg 2
Vask okrabelgene og blansjer dem i kokende vann i ca. 1 minutt, avkjøl deretter i isvann.
Steg 3
Miks løk, hvitløk og ingefær til en puré.
Steg 4
Varm opp oljen i en stor kasserolle og stek hvitløkspureen i 2 minutter.
Steg 5
Ha ternet gresskar, kikerter, tomatpuré og Kikkoman Glutenfri Soyasaus oppi den samme kasserollen. Stek alt sammen i ca. 5 minutter. Tilsett kokosmelk, limesaft, pepper og spisskummen. Krydre med harissa og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett okra mot slutten av koketiden og la det småkoke i ytterligere 2–3 minutter.
Steg 6
Server med ris, og garner med korianderblader.
Tips:
Du kan også servere denne retten med andre typer ris, pitabrød eller som tortillafyll.
Oppskrifts-ID: F1087
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer