

Pljeskavica med paprikasalsa i smørstekt burgerbrød
Balkan møter Asia i denne deilige burgeren. En smakfull pljeskavica fungerer som burgerkake, hvor den får selskap av paprikasalsa og det salt-spicy kicket i Kikkoman Kimchi Chili Sauce.
Ingredienser
Pljeskavica:
Salsa:
Burgerbrød:
Burgerbrød, ca. 85 g (inkl. smør) - Burgerkake, ca. 160 g - Salsa, ca. 100 g
Tilberedning
Steg 1
Bland salatløk, hvitløk, kjøttdeig, paprikapulver og bakepulver til en jevn deig og lag burgerkaker på 190 g. Stek eller grill på begge sider i varm solsikkeolje i ca. 4 minutter.
Steg 2
Bland alle paprikaene, Kikkoman Kimchi Chili Sauce, rødløk og koriander.
Steg 3
Del brødene i to og stek skjæresiden i smør i 3 minutter på middels varme.
Steg 4
Smør salsa på undersiden av brødene og legg burgerkaken mellom dem. Server.
Tips:
De formede burgerkakene kan også fryses, helst med et ark pølsepapir mellom hver kake.
Oppskrifts-ID: F1041
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer