

Peanøttnudler med brokkoli og mango
Rene jungelen på tallerkenen: dagens rett for de de små er en skog av udon-nudler, brokkolitrær og et snev av Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt.
Nudler, ca. 130 g
Brokkoli, ca. 40 g
Saus, ca. 50 g
Mango, ca. 10 g
Peanøtt, ca. 5 g
Tilberedning
Steg 1
Gi Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og grønnsakskraften et oppkok. Bruk en håndmikser til å røre inn peanøttsmøret. Gi ca. 50 g av sausen per porsjon et oppkok i en sautépanne. Snurr sammen nudlene med en lang tang, legg dem på en tallerken, og dryss over peanøtter.
Steg 2
Skjær brokkolibukettene i ca. 3 mm tykke skiver og blansjer dem i saltet vann i ca. 1 minutt. Dander nudlene med små «brokkolitrær» slik at de ligner en skog, og server garnert med mango og peanøtter.
Tips:
For å gjøre skogen enda mer fargerik kan du tilsette noen buketter blomkål eller romanesco.
Oppskrifts-ID: F1078
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer