

Pære- og eplecrumble med plantebasert topping
Hemmeligheten bak denne retten ligger i frukten som er marinert i Kikkoman Soyasaus. Juster mengden etter fruktens sødme. Den beste smaken kommer frem når man tilsetter ekstra saus til søte frukter som pærer, plommer og bananer.
- 80 g frukt
- 60 g crumble
- 50 g iskrem
Tilberedning
Steg 1
Legg ternede epler og pærer i en bolle. Tilsett sitronsaft, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og vaniljesukker og bland godt.
Steg 2
Miks mel, margarin og sukker til en jevn deig. La stå til avkjøling i kjøleskapet i 30 minutter.
Steg 3
Legg frukten i smurte ramekiner og topp med biter av den avkjølte crumbledeigen.
Steg 4
Forvarm stekeovnen til 200 °C (vifte) og stek i 30 minutter.
Steg 5
Server varm, med en kule iskrem om ønskelig.
Tips:
Du kan erstatte Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt med Kikkoman Ponzu Sitron om ønskelig.
Oppskrifts-ID: F1089
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer












