

Pad Kra Pao med oksekjøtt, peanøtter og thaibasilikum
Ingen gatekjøkkener i Thailand er komplett uten Pad Kra Pao. Denne saftige umamibomben er den beste og raskeste trøstematen du kan lage. Med Kikkoman Glutenfri Soyasaus kan alle nyte denne klassikeren.
Ingredienser
Saus:
Pad Kra Pao:
Til serveringen:
Tilberedning
Saus: Rør sammen Kikkoman Glutenfri Soyasaus, østerssaus, fiskesaus, limesaft, palmesukker, oksekraft og maisstivelse og la stå.
Pad Kra Pao: Hakk sjalottløk og hvitløk og brun det i peanøttolje. Skjær paprikaen i strimler, ha oppi pannen og stek i 2 minutter. Tilsett kjøttdeigen og stek under omrøring til den er sprø. Rør i sausen og hell den oppi pannen. La alt koke i 3 minutter, til sausen tykner.
Til serveringen: Dryss koriander, gressløk, thaibasilikum og peanøtter over kjøttet og server med jasminris.
Oppskrifts-ID: F1025
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer