Pad Kra Pao med oksekjøtt, peanøtter og thaibasilikum
Pad Kra Pao med oksekjøtt, peanøtter og thaibasilikum

Pad Kra Pao med oksekjøtt, peanøtter og thaibasilikum

total tid20 min.

Ingen gatekjøkkener i Thailand er komplett uten Pad Kra Pao. Denne saftige umamibomben er den beste og raskeste trøstematen du kan lage. Med Kikkoman Glutenfri Soyasaus kan alle nyte denne klassikeren.

Ingredienser

10 porsjoner

Saus:

3 dl
østerssaus
1 dl
fiskesaus
1 dl
limesaft
150 g
palmesukker, hakket
8 dl
oksekraft (glutenfri)
30 g
maisstivelse

Pad Kra Pao:

2 kg
kjøttdeig av storfe
400 g
sjalottløk
30 g
hvitløk
600 g
rød paprika
1 dl
peanøttolje

Til serveringen:

4 ts
fersk koriander, hakket
4 ts
fersk gressløk, hakket
1 
bunt thaibasilikum, hakket
50 g
salte peanøtter, hakket
1,2 kg
kokt jasminris

Tilberedning

Saus: Rør sammen Kikkoman Glutenfri Soyasaus, østerssaus, fiskesaus, limesaft, palmesukker, oksekraft og maisstivelse og la stå. 

Pad Kra Pao: Hakk sjalottløk og hvitløk og brun det i peanøttolje. Skjær paprikaen i strimler, ha oppi pannen og stek i 2 minutter. Tilsett kjøttdeigen og stek under omrøring til den er sprø. Rør i sausen og hell den oppi pannen. La alt koke i 3 minutter, til sausen tykner. 

Til serveringen:  Dryss koriander, gressløk, thaibasilikum og peanøtter over kjøttet og server med jasminris.

Oppskrifts-ID: F1025

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.