Lecsó i koreansk stil
Lecsó i koreansk stil

Lecsó i koreansk stil

total tid43 min.
20 min.tilberedningstid
23 min.koketid

Den klassiske østeuropeiske hovedretten lecsó møter koreanske risnudler. Sitt spesielle særpreg får den av Kikkoman Glutenfri Soyasaus. Null gluten, masse smak.

Ingredienser

10 porsjoner

Saus:

1 kg
kyllingbryst
1 dl
rapsolje
400 g
gulrot, skåret i halvmåner
300 g
salatløk, skåret i halvmåner
300 g
rød paprika, skåret i strimler
300 g
gul paprika, skåret i strimler
200 g
shiitakesopp, skåret i strimler
30 g
hakket hvitløk
50 g
tomatpuré
5 dl
tomatpassata
100 g
brunt sukker
5 g
malt svart pepper

Nudler:

800 g
risnudler

Dessuten:

10 g
ristede sesamfrø
20 g
hakket koriander
Allergener:
Soya, sesamfrø
Totalvekt per porsjon:
400 g
Vekt per ingrediens:
Risnudler, ca. 180 g - Saus med grønnsaker og kjøtt, ca. 220 g

Tilberedning

Steg 1

Skjær kyllingbrystet i biter på 2x2 cm og stek dem i olje i en stor panne i ca. 2 minutter. Tilsett salatløk, hvitløk og gulrot og stek i ca. 2 minutter. Tilsett rød og gul paprika og sopp og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett tomatpuré, tomatpassata, Kikkoman Glutenfri Soyasaus, sukker og pepper og la det småkoke i ca. 10 minutter.

Steg 2

I mellomtiden koker du nudlene i kokende saltet vann i ca. 3 minutter og skyller dem raskt i kaldt vann.

Steg 3

Fordel nudlene på tallerkenene, hell på sausen, og garner med sesamfrø og koriander.

Tips:

Skyll nudlene kort i kaldt vann etter koking og vend inn olje så de ikke klistrer seg sammen under lagring.

Oppskrifts-ID: F1038

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.