

Lecsó i koreansk stil
Den klassiske østeuropeiske hovedretten lecsó møter koreanske risnudler. Sitt spesielle særpreg får den av Kikkoman Glutenfri Soyasaus. Null gluten, masse smak.
Ingredienser
Saus:
Nudler:
Dessuten:
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingbrystet i biter på 2x2 cm og stek dem i olje i en stor panne i ca. 2 minutter. Tilsett salatløk, hvitløk og gulrot og stek i ca. 2 minutter. Tilsett rød og gul paprika og sopp og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett tomatpuré, tomatpassata, Kikkoman Glutenfri Soyasaus, sukker og pepper og la det småkoke i ca. 10 minutter.
Steg 2
I mellomtiden koker du nudlene i kokende saltet vann i ca. 3 minutter og skyller dem raskt i kaldt vann.
Steg 3
Fordel nudlene på tallerkenene, hell på sausen, og garner med sesamfrø og koriander.
Tips:
Skyll nudlene kort i kaldt vann etter koking og vend inn olje så de ikke klistrer seg sammen under lagring.
Oppskrifts-ID: F1038
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer