

Lammespyd med koreansk kimchi
En koreansk nasjonalskatt: den fermenterte kålkimchien lages tradisjonelt på en måte som tar flere dager. Kikkoman tilbyr en snarvei til de spicy godsakene med Kikkoman Kimchi Chilisaus, her med aromatisk lammekjøtt, crunchy nøtter og friske urter.
Ingredienser
Lam:
Peanøttmajones:
Til serveringen:
Tilberedning
Lam: Skjær kjøttet i tynne strimler og legg det i en marinade laget av Kikkkoman Kimchi Chilisaus, risvin, nøtter, hvitløk, soyabønnepasta og limeskall. Krydre med pepper og la stå til marinering i minst 30 minutter. Tre kjøttet på spydene og grill det i ca. 5 minutter på en veldig varm grill rett før servering.
Peanøttmajones: Bland alle ingrediensene godt.
Servering: Dryss koriander på spydene og server med limebåter og peanøttmajones.
Oppskrifts-ID: F1014
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer