Lammespyd med koreansk kimchi
Lammespyd med koreansk kimchi

Lammespyd med koreansk kimchi

total tid45 min.

En koreansk nasjonalskatt: den fermenterte kålkimchien lages tradisjonelt på en måte som tar flere dager. Kikkoman tilbyr en snarvei til de spicy godsakene med Kikkoman Kimchi Chilisaus, her med aromatisk lammekjøtt, crunchy nøtter og friske urter.

Ingredienser

10 porsjoner

Lam:

1 ½ kg
lammelår uten bein
100 g
peanøtter, hakket
1 ss
limeskall
6 
fedd hvitløk, hakket
80 g
fermentert soyabønnepasta
2 ½ dl
risvin til matlaging
Svart pepper, nymalt
Trespyd

Peanøttmajones:

800 g
majones
150 g
peanøttsmør
1 dl
limesaft
100 dl
lime juice
2 ss
sukker
2 
chilipepper, finhakket
100 g
fersk koriander, finhakket

Til serveringen:

150 g
koriander, hele blader
3 
lime

Tilberedning

Lam: Skjær kjøttet i tynne strimler og legg det i en marinade laget av Kikkkoman Kimchi Chilisaus, risvin, nøtter, hvitløk, soyabønnepasta og limeskall. Krydre med pepper og la stå til marinering i minst 30 minutter. Tre kjøttet på spydene og grill det i ca. 5 minutter på en veldig varm grill rett før servering. 

Peanøttmajones: Bland alle ingrediensene godt. 

Servering: Dryss koriander på spydene og server med limebåter og peanøttmajones.

Oppskrifts-ID: F1014

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.